Tornaveu
Obertes les inscripcions per participar en la 13a Fira del Món Geganter

Els expositors estan pensats perquè els ocupin constructors de gegants i imatgeria, luthiers, colles de geganters, coordinadores i empreses de serveis d’organització i esdeveniments o relacionades amb la cultura popular tradicional i el món geganter. La Fira del Món Geganter, que tindrà lloc el cap de setmana del 4 i 5 d’abril, coincidirà amb la celebració de la Fira Mercat del Ram de Tordera, i s’ubicarà al Parc Prudenci Bertrana de Tordera.

L’edició d’enguany comptarà amb diversos tallers de formació, conferències, activitats infantils, un concert-vermut amb el duet Criatures i un espectacle nocturn teatralitzat amb gegants que recrearà la llegenda de Les calderes d’en Pere Botero. El concurs d’Instagram El Fet de la Fira, que va estrenar-se l’any passat, es mantindrà. Els premis pels guanyadors seran cupons de descompte que podran fer servir a l’espai firal.

Per a més informació sobre les bases de participació la 13a Fira del Món Geganter, podeu consultar la web o enviar un correu a l’adreça [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa