Tornaveu
Oberta la convocatòria del XXIIè Concurs Nacional de Fotografia “El fet geganter”

Els concursants de la 22a edició poden enviar les seves fotografies (un màxim de tres) fins al 18 desembre a través del formulari habilitat per l’organització. Les instantànies poden ser en color o en blanc i negre, fetes amb càmera analògica o digital. Quant a les característiques tècniques, han de tenir una resolució mínima de 300 ppi i un RGB de 20×30 centímetres o superiors. Per garantir la confidencialitat de l’autoria, no poden incloure cap marca d’aigua ni identificació.

En els darrers anys, l’organització ha augmentat la dotació econòmica dels premiats. Les propostes guanyadores seran recompensades amb 400 €, 300 € i 150 € pel premi, segon i tercer premi respectivament. Les bases també estableixen la donació de 150 € pel guanyador en la categoria jove, adreçada als autors d’entre dotze i vint anys. Els premiats també rebran un obsequi i un diploma acreditatiu.

Segons estableixen les bases, el jurat estarà format per quatre persones relacionades amb el món de la fotografia, la cultura i l’ACGC. El lliurament dels premis es realitzarà divendres 13 de gener de 2023 a La Nau de Sant Feliu de Llobregat (C./ Sant Feliu, 3), seu de la federació gegantera.

Qualsevol dubte sobre el concurs es pot adreçar a través del correu electrònic [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa