Tornaveu
Montblanc donarà vida a la geganta Mulasseta

L’any en que la colla Amics dels Gegants de Montblanc celebren vint anys, presenten en societat una nova companya de festes, la Mulasseta de Montblanc, que s’incorpora al bestiari petit de la vila amb la missió d’ajudar a potenciar i consolidar les tradicions locals. La Mulasseta de Montblanc seguirà el mateix protocol que les altres peces infantils, participarà a les Festes de Sant Maties, Corpus i Festa Major.

El projecte de construcció de la Mulasseta de Montblanc està dirigit per l’empresa AVALL – creació, conservació i restauració, de la ciutat de Reus, i el seu cost l’assumeix directament Amics dels Gegants. Els treballs de modelatge de la nova peça ja s’han iniciat aquests darrers dies, ila confecció del vestuari –que es mantindrà en secret fins al dia de la seva estrena– anirà càrrec de la mateixa colla.

La Mulasseta de Montblanc serà el regal que fa l’entitat a la ciutat, per enriquir les festes locals i completar així la peça que mancava en l’imaginari geganter local. La seva estrena tindrà lloc coincidint amb les properes festes de Sant Maties, concretament el dissabte 17 de maig a la tarda, i comptarà amb la presència del bestiari local, diverses mulasses i mulassetes del Camp de Tarragona i alguna sorpresa en la que s’està treballant per a l’ocasió.

Més informació al web de l’entitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa