Tornaveu
L’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya inaugura nova seu

L’acte començarà a les 19h amb una passejada dels gegants en Treball i na Cultura, des de l’Auditori de Sant Feliu de Llobregat fins la nova seu. Serà una passejada molt especial, doncs en Treball i na Cultura van ser les figures estrenades el dia 1 de maig de 1988 a Montserrat i, durant el camí, seran portats per membres de les 26 colles que han estat Ciutat Gegantera de Catalunya. Un moment màgic per gaudir.

A 2/4 de 8 del vespre, es realitzà la inauguració oficial de la nova seu, amb parlaments de David Roy, president de l’ACGC, Lluís Puig, president del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, i Jordi San José, alcalde de Sant Feliu de Llobregat. Els gegants interpretaren el ‘Ball Nou’ i el ‘Ball de l’Aniversari’, a càrrec del cos de monitors de l’ACGC. En finalitzar, els gegants restaren exposats a la nova seu social.

L’espai de ‘La Nau’ és una mostra de la divulgació de la cultura popular i tradicional, ubicat en una de les naus de les antigues fàbriques de Can Bertrand de Sant Feliu de Llobregat, amb una superfície útil de 219,28 m2. Té per finalitat establir un espai permanent, on conviuran els elements de cultura popular (materials i immaterials) de Sant Feliu de Llobregat i els de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa