Tornaveu
La Fira del Món Geganter estrena pàgina web

Conèixer les novetats de la Fira del Món Geganter serà més fàcil. L’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya ha presentat una nova web per difondre la informació d’aquesta trobada tan especial del calendari geganters. Consultable en català, castellà, basc, francès i anglès, permetrà difondre’n les novetats de manera més dinàmica, atractiva i eficient.

Tota la programació de l’onzena edició, que se celebrarà a Vacarisses, Ullastrell i Rellinars el 7 i 8 d’octubre, ja hi és disponible: dades de les colles organitzadores, bases d’expositors per figures, tallers de gegants, gegantons, gralles i tabals, actes previs a la fira i tot tipus d’informació d’interès. També s’hi pot consultar la crònica d’edicions anteriors. Els geganters que ho desitgin, per altra banda, podran registrar-hi per rebre directament les novetats de l’esdeveniment en el seu correu electrònic.

Compartir i difondre l’amor pels gegants.

La Fira del Món Geganter ha arribat els deu anys havent-se consolidat plenament com una de les grans festes del col·lectiu. Durant aquesta dècada de vida ha estat acollida a Pineda de Mar, Sant Quirze del Vallès, Cassà de la Selva, Calella, Ulldecona, Sant Feliu de Llobregat, Sallent, Sant Vicenç dels Horts, Puigcerdà i Llinars del Vallès. Arreu ha servit com una fantàstica plataforma de difusió de les iniciatives del món geganter, especialment entre els més petits.

Seguint el compromís per difondre l’amor pels geganters entre el públic infantil, la XI Fira del Món Geganter va convocar un concurs a les escoles de primària per decidir el cartell de promoció. En la mateixa línia, s’han preparat nombrosos tallers, jocs i activitats infantils perquè els més petits s’ho passin d’allò més bé.

Durant la cloenda de la Fira, es coneixerà el municipi que n’albergarà la propera edició.

Entreu a la nova web, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa