Tornaveu
Festa de cloenda dels 25 anys de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya

Les músiques foren interpretades pels músics de les vocalies. També hi hagué una samarreta commemorativa dels 25 anys en un color diferent per a cada vocalia, i una gravació de tota la jornada i en especial de la Mostra de Balls Comarcals completa.

La festa començà dissabte 2 d’octubre, a les cinc de la tarda amb l’arribada de les colles a l’edifici del Sucre de Vic, on pogueren aparcar els remolcs dels autocars. Després d’un assaig general i un sopar popular, a les deu del vespre es dugué a terme la cercavila nocturna de gegants amb torxes, des de l’estació de tren fins a la plaça Major.

Diumenge 3, a les deu del matí, se celebrà una plantada de gegants a la plaça Major.

A 2/4 de 12 del migdia, s’inicià la mostra de balls comarcals a la mateixa plaça. Aquest fou l’acte més esperat per tothom, perquè es pogueren veure en un mateix escenari tots els balls comarcals de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

Amb els balls de totes les vocalies, el Ball nou, interpretat per les anteriors ciutats geganteres; els Peuets de gegant, amb els gegantons de l’ACGC; la Dansa dels quatre punts, amb els capgrossos de l’ACGC; i amb el Ball de l’aniversari finalitzà l’acte.

Més informació: Cèsar Carmona, vicepresident de l’ACGC. Tel. 679 354 526

http://www.gegants.cat/anygeganter/adhesions/

http://www.gegants.cat/activitats/25anys/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa