Tornaveu
En busca de la millor fotografia del món geganter
Un any més, l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya posa en marxa el Concurs Nacional de Fotografia El Fet Geganter, un certamen que busca difondre l’activitat gegantera i tots els àmbits relacionats –gegants, capgrossos, músics i imatgeria festiva en general–, i els seus valors. El concurs, que arriba enguany a la seva 21a edició, compta amb dues categories, general i jove, i augmenta la quantia en premis.

El concurs estableix una categoria general, el Món Geganter, i una categoria jove, destinada als joves entre 12 i 20 anys. Les fotografies poden ser en color o en blanc i negre, amb tècnica lliure, i s’hauran de presentar en format digital mitjançant un formulari al web.

En aquesta edició, el concurs atorgarà tres premis en la categoria general (valorats amb 400, 300 i 150 euros) i un premi Jove els premis, recompensat amb 150 euros.

La passada edició del concurs va estar molt marcada per la pandèmia, amb fotografies de gegants confinats o amb mascaretes, i també amb nombroses imatges històriques –ja que l’Agrupació, per compensar que les molt poques sortides i trobades geganteres, va convidar els participants a rescatar imatges de festes anteriors, però també va aconseguir una alta participació, amb un total de 95 fotografies presentades.

L’acte de lliurament serà el 18 de desembre de 2021, al Parc d’Atraccions del Tibidabo, en el marc del centenari de la Talaia i festa gegantera. S’exposaran les fotografies guanyadores durant la diada, i la resta de fotografies es podran veure a La Nau, Cultura i Tradicions de Sant Feliu de Llobregat.

Consulteu les bases en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa