Tornaveu
Els gegantins Omar i Ester, els menuts de Premià de Mar

Els més petits de Premià Mar també podran desembarcar a la platja i saquejar la vila, com fan els adults des de fa vint anys durant la Festa Major de pirates, el juliol de 2016. Serà el Desembarcament Petit, però com els grans, els més menuts necessiten l’empara dels gegants de la ciutat… Dos personatges esperen fer aquesta feina ben aviat, els petits Omar i Ester, que seran els dos gegantins de Premià encarregats d’acompanyar els nens i nenes en la seva aventura pirata.

La Comissió de Pirates i Preminanencs, junt amb la subcomissió de la Comissió de Festa Major de Premià de Mar encarregada de dissenyar, preparar i portar a terme totes les activitats de la festa que tenen com a eix temàtic els pirates, tirarà endavant el projecte de Desembarcament Petit, amb el suport de l’Ajuntament de Premià de Mar, que hi aporta el suport tècnic i econòmic bàsic, però cal que els nens tinguin les seves pròpies figures.

És per això que s’ha posat en marxa un projecte de micromecenatge per recaptar 4.500 euros, que es destinaran a la creació i construcció d’un gegantó idèntic a l’Omar i una gegantona com l’Ester. S’ha triat el micromecenatge perquè “és una bona manera d’implicar els veïns i veïnes en la cultura popular tradicional catalana. Perquè fent una campanya econòmica tradicional no arribem a tanta gent i perquè n’estem segurs que una petita aportació al projecte farà que us els sentiu vostres i els estimeu”, expliquen els impulsors.

Podeu fer aportacions al projecte, fent clic aquí.

Podeu veure el vídeo promocional, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa