Tornaveu
Castellbisbal celebrarà el 17 de juliol la 13a Fira del Món Geganter
Castellbisbal es convertirà el pròxim 17 de juliol en el gran aparador del món geganter, amb xerrades, tallers, espectacles i exposició de les noves figures. Després de més d’un any de pandèmia i moltes activitats aturades, la cita servirà de retrobament per a les colles, coordinadores, constructors, luthiers i altres empreses i entitats i entusiastes de la cultura popular.

La Fira del Món Geganter, que s’ha concentrat en un dia amb motiu de la Covid, s’allargarà des de les 10 h del matí fins al vespre. El gruix principal del programa serà el mercat expositiu, que es farà en el pati de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, amb la mostra de les noves figures que s’ha presentat durant l’abril del 2019 al juny del 2021. Paral·lelament hi haurà una taula rodona al voltant de la festa i Covid-19, la presentació de novetats editorials i tallers sobre instruments, coreografies i sobre la nova comissió pedagògica.

La part més festiva la posarà el grup Ministrers del Riudebitlles, que oferirà un concert-vermut al migdia, i l’espectacle ‘Fins aviat Onada Gegant’, que servirà com a cloenda de Castellbisbal com a 32a Ciutat Gegantera de Catalunya, un títol que s’ha allargat durant els anys 2019 i 2020.

El president de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, Joan Puigserver, explica que “després d’haver tocat molt a fons per la pandèmia”, ara veuen moltes ganes de participar-hi i confien a arribar als 20-25 expositors. “Esperem que sigui una festa participativa on el públic general, expositors i colles l’aculli com una gran retrobada després de gairebé un any i mig d’inactivitat”.

Les inscripcions per participar (com expositors, noves figures o tallers) es poden formalitzar a través dels formularis al web de la fira, fins al 27 de juny de 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa