Tornaveu
Tret de sortida a la temporada de festes a Nou Barris

La primavera és sinònim de bon temps, de festa al carrer i de convivència als barris. Generalment, és l’època de l’any que dóna el tret de sortida a una cadena de celebracions i manifestacions culturals a l’aire lliure obertes a la participació dels veïns i veïns. És el cas del districte de Nou Barris, que fins diumenge celebra la Festa Major del Districte amb una llarga llista d’activitats i celebracions. Esports, cultura, tallers i xerrades són els principals ingredients d’aquesta gran trobada, en què es donaran cita els diferents col·lectius i associacions de Nou Barris per compartir experiències i gaudir de la festa. Però a més, també és un aparador per al teixit comercial i associatiu del districte, que es concentra al Mercat modernista i als carrers, que per uns dies, es converteixen en botigues de barri. Els assistents a aquesta gran festa també poden descobrir la feina que fan diversos col·lectius durant tot l’any, amb activitats organitzades per entitats de persones amb discapacitat, que treballen en la preservació del medi ambient, en educació, cultura o infància.

I per si fos prou, moltes altres cites destacades, com 5a Festa dels Animals, el Pícnic de Blues, la Festa Solidària de l’Associació Ubuntu, la Matinal de Motards i American Cars o el Festival de Cultura Hip-Hop. Els més esportistes es poden apuntar a la cursa popular de diumenge 14 de maig, i els amants de la fotografia poden demostrar el seu talent al concurs de fotografia Està de foto!.

Tampoc no hi faltaran els actes més tradicionals d’una festa de cultura popular, amb actuacions a càrrec de la Colla Gegantera de Nou Barris, la Banda Simfònica de les Roquetes, el Centre Cultural els Propis, la Societat Coral Ideal d’en Clavé, el Grup de Foc de Nou Barris i la fundació Procat.

Tota la programació de la Festa Major de Nou Barris, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa