Tornaveu
Torna La Flama del Canigó al Poble-sec

A través del lema “La Flama, el foc de la llengua”, el barri celebrarà la rebuda de La Flama a partir de les 20.00 hores, a la plaça del Molino. El recorregut previst de La Flama serà pels carrers Vila i Vilà, passeig de Montjuïc, carrers Piquer, Fontrodona, Magalhaes i Margarit, seguit del passeig de l’Exposició, els carrers Radas, Magalhaes, Mare de Déu del Remei i Grasses, passant per la plaça Santa Madrona, els carrers de l’Olivera, Bòbila, La França Xica, Radas, Elkano, Margarit, Magal-haes i, finalment, la plaça del Sortidor.

Precisament, la plaça del Sortidor, lloc on finalitza el recorreugut, prendrà protagonisme a les 20.30 h. La plaça acollirà l’encesa simbòlica de la foguera i la lectura del Missatge 2022 de La Flama. El punt culminant de la nit serà a les 21.00 h a la mateixa plaça, on tindrà lloc la tradicional ballada de sardanes, la coca i el vi.

La Flama del Canigó al Poble-sec, una tradició que pren força

Des de l’any 1966, diverses entitats distribueixen la Flama, provinent del cim del Canigó, per encendre les fogueres de la Nit de Sant Joan. Al Poble-sec, al capdavant de la iniciativa hi és la Coordinadora d’Entitats del Poble-Sec (CEPS), que, actualment, aplega al voltant de 80 entitats i associacions de caràcter social i cultural.

La Flama del Canigó al Poble-Sec també compta amb la col·laboració activa dels Amics de la Sardana del Poble-Sec, l’Associació Ciclista Montjuïc, el Club Atlètic Running, el Foment Excursionista de Barcelona, els Amics de la plaça Santa Madrona, Òmnium Sants-Montjuïc i Poble-sec per la independència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa