Tornaveu
Novembre de patrimoni, música i art a la Costa Brava

Mantenint la tendència dels darrers anys, els organitzadors han treballat en la confecció d’activitats atractives i originals per als usuaris. Som Cultura 2019 ha estructurat les propostes geogràficament: els dies 2 i 3 de novembre, la programació es concentra a les comarques del Ripollès i la Cerdanya; els dies 9 i 10 de novembre, les comarques de l’Alt Empordà i el Baix Empordà acolliran les activitats; els dies 16 i 17 de novembre, prendran el relleu les comarques del Gironès i la Selva, i els dies 24 i 25 de novembre, el festival es clourà a la Garrotxa i el Pla de l’Estany. La campanya també es presenta agrupada en quatre blocs temàtics: rutes literàries; jocs de misteri per descobrir el patrimoni; visites guiades i, finalment, activitats inclusives.

Som Cultura pretén estimular l’interès i el consum cultural tant dels habitants locals com dels visitants; donar a conèixer nous productes mitjançant noves fórmules i llenguatges; sorprendre amb propostes culturals innovadores, en definitiva, reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines. Com a novetat d’enguany, les rutes literàries aproparan els participants a l’obra d’escriptors com Josep Pla o Victor Català. En aquesta edició també destaca un nou bloc de propostes per descobrir el patrimoni de forma amena a través de jocs de misteri i escape rooms.

Més de quaranta membres del Club de Cultura i Identitat, entre museus, ajuntaments, oficines de turisme i empreses del sector cultural gironí, han treballat en xarxa per impulsar les activitats proposades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa