Tornaveu
La Festa Catalana omplirà de cultura popular l’avinguda de la Catedral

La festa Catalana es reubica i des del 6 de maig, que es va fer la primera sessió, ofereix cada dissabte un tastet de la cultura popular catalana, fins el 18 de novembre, amb algun descans durant el mes de setembre. I ho farà per primera vegada en horari de matí, ja que les sessions, que tindran uns 70-90 minuts de durada, començaran a les 11.30h.

“És habitual que l’avinguda de la catedral s’ompli les tardes dels dissabtes de sardanes amb la Colla Violetes del Bosc, de manera que hem avançat al matí els actes, i creiem que això permetrà que aquest punt de la ciutat sigui una referència de la cultura popular catalana”, expressa Joan Gómez, president d’Adifolk, entitat que s’encarrega de la direcció artística i la coordinació de la iniciativa.

Com ja és habitual en les darreres activitats organitzades per Adifolk, la Festa Catalana d’enguany tindrà un major èmfasi la posada en escena. Cada sessió serà conduïda per una figura representativa del folklore i cultura popular catalana, que farà de presentador i en diversos idiomes dels espectacles. A més, enguany, també com a novetat, les demostracions acolliran a membres de l’Associació Catalana de Puntaires que duran a terme un taller de puntes i exhibició de la seva artesania.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa