Tornaveu
La Festa Catalana al Castell de Montjuïc torna al setembre

Dissabte 5 de setembre els Ministrers del Sabre portaran la seva cobla al pati d’armes del Castell de Montjuïc, i diumenge 6 de setembre serà el torn de les fanfares, o fanfàrries, que acompanyaran als gegants i al capgròs de Joan Amades.

La Festa Catalana al Castell de Montjuïc, organitzada per Adifolk, amb col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, retorna després de l’Aplec Internacional, organitzat per Adifolk, que va omplir Torí de cultura popular catalana el primer cap de setmana d’agost. El dissabte 5 amb el títol ‘Del contrapàs a la sardana’ la cobla de Mataró Ministrers del Sabre oferirà un concert, de 17h a 19h del vespre; mentre que el diumenge, la Festa Catalana ofereix la seva Diada Nacional, avançant-se uns dies a l’11 de setembre, ja que aquell cap de setmana no hi haurà activitats de la Festa Catalana al Castell de Montjuïc. Així doncs, el diumenge 6 hi haurà un recital de fanfàrries i ballaran els gegants i el capgròs de la Fundació La Roda.

L’assistència a l’acte del dissabte va inclòs dins el preu de l’entrada al Castell, que cal pagar-la, excepte els registrats al programa Gaudir +BCN, els posseïdors de la targeta rosa gratuïta, entre d’altres opcions per entrar gratuïtament tal com s’especifica al web del Castell. Per al diumenge l’entrada és gratuïta. Com és habitual, tant dissabte com diumenge de 10h del matí fins a les 19h de la tarda hi haurà una mostra de productes artesans per tal de degustar formatges, embotits, caves, herbes remeieres, joguines artesanals…

Les properes i últimes cites al castell de Montjuïc seran el dimecres 23 de setembre, dins les Jornades Folklòriques Internacionals (JIF), que enguany se celebren a Barcelona; i el cap de setmana 3 i 4 d’octubre, que serà la Festa Final, un gran esclat de cultura popular per acomiadar l’edició d’enguany.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa