Tornaveu
Girona acull el Folkestoltes 2023 

La festa i la disbauxa del Carnaval s’ha acabat. Però no a tot arreu. Perquè Girona es prepara per acollir aquest cap de setmana el Folkestoltes 2023, una proposta festiva de l’Associació de Músics i Balladors de Girona QRambla en el marc del Tradicionàrius al Territori. Del 3 al 5 de març al Centre Cultural La Mercè, podreu gaudir d’un festival ple de tallers, concerts, ballades, paella popular, jams, ball de disfresses i també del concurs de música folk Ramon Pellicer, amb les actuacions de grups emergents com Sa Lup, Les incògnites i Verge de sosa.

Tres actuacions de primer nivell

El plat fort serà dissabte 4 de març a les 21h: us espera un concert i ballada folk de disfresses per celebrar el Carnaval amb tres grups de música que també permetran posar en pràctica allò que s’hagi après als tallers del festival. Per assistir-hi cal comprar una entrada a 12 euros si és anticipada i 15 euros si és a taquilla:

Les Zéoles és la trobada d’un acordió diatònic i un acordió cromàtic. El ball està sempre al centre de la seva feina i transmeten el seu amor per la recerca de la nota justa, la que fa sentir papallones a la panxa.

La Gravetat de Coulomb. Formació que parteix dels sons tradicionals, incorporant-hi instruments de percussió, pedals o noves harmonies per fer-nos ballar a plaça.

Le bal de l’Èphémère. Aquest trio ens ofereix composicions originals, poètiques, sensibles i enèrgiques per ballar folk. Reben influències de la cançó francesa, el neo-Trad, i la World music.

Tallers de tota mena

Pel que fa als tallers, n’hi ha de valsos, de conjunts instrumentals, de Ball de Bot, de percussió per a ball de folk o d’iniciació al folk. Algunes d’aquestes propostes són d’accés lliure però altres requereixen inscripció prèvia i pagament d’entrada. Consulteu el programa per saber en quins casos ho heu de fer. També es poden adquirir els tiquets per a la paellada popular i es pot gestionar allotjament per a l’estada a Girona.

Podeu consultar el detall del programa aquí.

Podeu comprar les entrades en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa