Tornaveu
Festival Altaveu, mosaic de l’escena musical catalana i internacional

La cita acull una quinzena de concerts entre el 10 i el 12 de setembre

Els folk-rock dels nordamericans Howe Gelb i M.Ward, el multi instrumentista i performer Dorian Wood amb la seva barreja de pop, folk, teatre musical i neoclassicisme, o els catalans Obeses, amb una proposta d’eclecticisme estètic fins ara inaudit a Europa. I així fins a una quinzena d’artistes tant consagrats com novells en el panorama musical català i internacional, que bastiran la 27a edició del Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat. Entre el 10 i el 12 de setembre, la ciutat es converteix en el punt de trobada de l’avantguarda musical, i enguany es podrà gaudir de formacions de prestigi com Sidonie, Nacho Vegas i Joan Miquel Oliver, que presentaran els seus darrers treballs, així com Christina Rosenvinge, que presentarà el seu controvertit -pel seu gir estilístic- darrer disc Lo Nuestro, i Amparo Sánchez, amb el seu espectacle intimista.

L’escena catalana sempre ha estat excel·lentment representada al Festival Altaveu, i en aquesta edició, als noms consagrats com Obeses, que actuaran durant la jornada inaugural en la Plaça de l’Ajuntament, cal sumar-hi les noves propostes de RIU, i Sènior i el Cor Brutal, representants d’una pedrera musical dels Països Catalans que comencen a fer-se un lloc a l’escena musical de primera divisió. També es podrà veure l’espectacle de producció pròpia de caràcter comunitari que, per segon any consecutiu torna a organitzar l’entitat santboiana Cultura F, protagonitzada per alumnes de diferents acadèmies de dansa de la ciutat. A més a més, el públic també tindrà l’ocasió de veure en directe els finalistes de l’Altaveu Frontera, la secció competitiva per a noves bandes i grups emergents. Per altra banda, el Festival reconeix la feina dels músics de la terra a través dels Premis Altaveu, que s’adjudicaran el dimecres 9 de setembre i que reconeixen als artistes, entitats i iniciatives que d’una manera destacada han enriquit la música produïda a Catalunya durant aquest 2015.

El Festival Altaveu tindrà lloc en tres escenaris de la ciutat: la plaça de l’Ajuntament, on els concerts són gratuïts, Ca’l Ninyo i els Jardins de l’Ateneu Santboià. Es poden comprar les entrades de forma anticipada a Can Massallera -amb descomptes de 2 euros sobre el preu de 10 euros o de 8 euros-. Al web del festival podeu accedir a la programació completa, i comprar les entrades a través Ticketea, o el mateix dia dels concerts a les taquilles

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa