Tornaveu
Els Cors de Clavé s’estrenen a les festes de Santa Eulàlia amb ‘Clavéjove’

De fet, els Cors de Clavé ja van participar a les festes de Santa Eulàlia de l’any passat, però, arran de les restriccions de la pandèmia, només van poder fer-ho en format digital, amb l’estrena a les xarxes socials d’un videoclip interpretant Camins de Sopa de Cabra. Enguany reprenen la idea i, ara ja sense confinament, actuaran divendres (21.30h) a la plaça Sant Jaume amb una nova proposta, ‘Clavéjove’, que vol unir tradició i futur.

L’espectacle oferirà un repertori basat en el rock però que també transitarà pel gòspel i la música folk, de grups actuals i d’altres dècades. Hi actuaran el Cor de Noies Àurea Rosa Clavé –que és el nom que adopta per a l’ocasió el cor Espiga XXI de Cubelles–, l’Orquestra Simfònica Clavé i la Banda Municipal de Rock Montesquiu, dirigits per Bruno Nájera.

Nàjera, qui és també el president de la Federació de Cors de Clavé, explica que amb aquest concert han volgut ressaltar el caràcter feminista i reivindicatiu d’aquestes festes: “Si històricament els cors de Clavé estaven integrats exclusivament per homes, ara hem volgut trencar amb aquesta tradició i oferir un concert protagonitzat només per noies, amb un repertori innovador i que aposta pel talent emergent”.

El director confia que el concert de divendres marqui la represa del cant coral i la tornada de la cultura popular al carrer. I afegeix que la participació a les festes de Santa Eulàlia formarà part del programa central de la Federació, juntament amb el concert de la Mercè, la mostra de Cors de Clavé i els Premis Anselm Clavé.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa