Tornaveu
El joc i la música prenen la Seu d’Urgell

En l’edició d’enguany, el binomi música-joc és el protagonista de totes les activitats i xerrades. Aquesta ciutat es converteix en un tauler de joc amb diferents espais, que ofereixen una programació d’activitats de jocs per a totes les edats i per a tots els públics, tant els que en saben molt com els que s’inicien en el món del joc. La filosofia del festival és clara: el joc és cultura, no només oci. I és cultura sense límit d’edat. “Amb els jocs aprenem, creixem, ens divertim i socialitzem.

El valor patrimonial de la Seu d’Urgell fa que sigui un entorn únic per acollir un esdeveniment del joc amb moltíssima personalitat. T’imagines jugar a jocs de taula en una antiga església, en un museu, en una cripta o en un castell?”, ens pregunta el Festival, organitzat per l’Ajuntament de la Seu i amb el suport de l’associació sense ànim de lucre AYUDAR JUGANDO, l’Associació de Lleure de l’Alt Urgell-ALLAU i el col·legi La Salle, entre altres.

La unió entre joc i música es visualitzarà en cinc activitats estructurals, entre les quals la inauguració, que serà musicada, i altres com ara el que es farà a la plaça Patalín el dissabte, consistent en un cercle musical, utilitzant percussió, i dirigit Music Training Lab. El Festival es desenvoluparà en diferents espais: la sala Sant Domènec, l’Espai Ermengol, la sala d’exposicions La Cuina’ la sala la Immaculada, la plaça Patalín, l’Hotel el Castell de Ciutat i la Biblioteca Sant Agustí, així com la plaça dels Oms, la sala d’actes de l’ajuntament i quatre establiments de l’hostaleria: els restaurants Miscel·la, Paisatges i Pifarré i l’Hotel Nice.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa