Tornaveu
Accent català a les Choralies, el festival coral més gran d’Europa

Tres generacions de compositors de música coral catalana del segle vint protagonitzaran un taller de la vint-i-dosena edició de les Choralies, el festival més important de música coral d’Europa que aplega més de 4.000 cantaires d’arreu del món, que se celebra del 3 a l’11 d’agost a Vaison-la-Romaine (França).

Tres obres de Francesc Civil i Castellví (1895-1990), Feliu Gasull (1959- ) i Martí Ferrer (1977- ) seran interpretades per 200 cantaires vinguts de tot Europa en un taller curt dirigit pel compositor i director de cor Martí Ferrer, programat per al 8 d’agost. Les tres obres (Bella companyia, Arnau lo comte i Isabel, respectivament) s’editaran editades a FICTA, la nova editorial de música catalana.

Paral·lelament el Cor Jove Nacional de Catalunya oferirà un programa de música catalana amb obres de M.Oltra, C.Taltabull, J.Serra i R.Lamote de Grignon sota la direcció de Xavier Pastrana. Aquest mateix cor participarà en el concert de la nit del 10 d’agost juntament amb els cors joves nacionals de França, Itàlia i Noruega en un concert simfònico-coral protagonitzat per la Sea Symphony de R.W.Williams.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa