Tornaveu
L’Esbart Egarenc del Social organitza una trobada d’esbarts veterans

L’Esbart Egarenc del Social celebrarà el proper diumenge dia 17 de juny una trobada d’esbarts veterans amb motiu del 60è aniversari de l’entitat. Els esbarts convidats són els de Sarrià, Tarragona i Vacarisses. Amb tots ells l’Egarenc ha compartit alguna trobada i ara els hi toca a ella venir a Terrassa. Tot això serà a la pista del Centre Cultural el Social a les 17h de la tarda.

Cada grup ballarà tres danses i s’obsequiarà als esbarts participants. Aquest és el segon any consecutiu que l’Esbart Egarenc organitza aquest tipus de trobada. En aquesta ocasió els grups que visitin la ciutat també faran un tour i compartiran un dinar de germanor. L’entrada a l’espectacle és lliure.

El 49è festival fi de temporada

La trobada es duu a terme un dia després del 49è festival fi de temporada, que després de 10 anys es duu a terme a la pista del Centre Cultural el Social, amb motiu del 60è aniversari de l’entitat.

Així, la cita serà el 16 de juny a les 21.15h del vespre, i consta de dues parts diferenciades, en les quals s’hi mostra el repertori dels grups d’espardenya i el grup juvenil de l’Esbart Egarenc.

A la primera part, cada grup fa tres danses tradicionals dels Països Catalans que s’adapten al nivell de cada grup. La segona part va dedicada a un tema sorpresa on cada grup fa una dansa especial amb música moderna. Els monitors i monitores treuen aquí tota la creativitat per fer un festival innovador i especial. Després d’aquesta petita festa els nens i nenes reben els diplomes, els obsequis, i passen de grup si ja els hi toca.

L’Esbart Egarenc té una pedrera formada amb 3 grups espardenya i un Juvenil. L’Espardenya Groga la formen nens i nenes de 4 a 6 anys i que fan una primera aproximació a la dansa catalana a través de balls amb coreografies molt senzilles amb els passos més bàsics: relliscat i galop. L’Espardenya Blava la formen dansaires de 7 a 9 anys i comencen a veure els passos més complexos: punta i taló i ball pla. L’Espardenya Verda és per nois i noies de 10 a 12 anys i en aquest grup es treballa bàsicament la posició de braços i la faldilla, igual que alguns punts específics, com ara la jota. El grup Juvenil el formen joves de 12 a 16 anys i ja fan coreografies molt més difícils que enllacen tots els elements que han après per tal de poder passar al Cos de Dansa.

Les entrades es poden comprar a la web del Social, fent clic aquí, o a la secretaria de l’entitat Dilluns, Dimecres, Dijous i Divendres de 7 a 9. Si en queden, el mateix dia a taquilla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa