Tornaveu
L’Esbart Egarenc celebra el VI Festival de Veterans

El grup de Terrassa va convidar els esbarts d’Arenys de Mar, Manresa i Vacarisses. Els veterans també van actuar diumenge 25 a Sant Miquel de Toudell (Viladecavalls)

L’Esbart Egarenc va organitzar, el passat 24 de setembre, el VI Festival de Veterans a la Plaça Vella de Terrassa. Els de Terrassa, juntament amb el grup Picapoll de l’Esbart Manresà de Dansaires, l’Esbart Maragall d’Arenys de Mar i les Ganàpies de l’Esbart de Vacarisses, van ser els protagonistes d’una actuació on es van poder veure balls molt diferents.

David Capdevila, president de l’Esbart Egarenc, va finalitzar l’actuació remarcant que l’esbart “està tan arrelat a les persones i als conjunts, que no importa l’edat dels dansaires”. L’Egarenc també va donar una figura de la Torre del Palau als directors i directores dels altres esbarts participants.

El grup Picapoll va oferir el Ballet de Marina de Vicens Orriols, la Bolangera de Manresa i la Jota de Quintos; les Ganàpies de Vacarisses van ballar Fruint i el Maragall d’Arenys de Mar van fer el Ball Enrobat i l’Havanera La Noia de Sinera; l’Esbart Maragall d’Arenys havia preparat el Retall de Danses, però un problema tècnic va impedir ballar-lo. El grup de veterans amfitrió, l’Esbart Egarenc, va representar Festa Pagesia, Boleros Mallorquins, Marina i Verema.

Diumenge 25, el grup de Veterans de l’Esbart Egarenc va tornar a ballar a Viladecavalls, amb motiu de l’Aplec d’Amics de Sant Miquel de Toudell. En aquesta ocasió ho van fer al costat del grup Tocats del grall, que els van acompanyar en dues de les danses i van interpretar tres peces ells mateixos. El grup de Veterans va oferir Festa Pagesia, Boleros Mallorquins, Galop de Panderetes, La Carnavalesca, Ball de Plaça i Marina. El grup de Terrassa va convidar els esbarts d’Arenys de Mar, Manresa i Vacarisses. Els veterans també actuen el diumenge a Sant Miquel de Toudell (Viladecavalls)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa