Tornaveu
Es presenta a Girona la programació de l’Espai A

El projecte és el resultat de la col·laboració entre les diverses federacions de cultura popular: la Federació d’Ateneus de Catalunya, el Moviment Coral Català, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals i l’Agrupament d’Esbarts Dansaires, tots membres de l’Ens de Comunicació Associativa.

La presentació ha tingut lloc als Serveis Territorials del Departament de Cultura a Girona i ha comptat amb la participació del director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Lluís Puig, el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Salvador Casals, i el director dels Serveis Territorials de Cultura a Girona, Antoni Baulida. També hi han participat el representant del Patronat de la Catequística de Figueres, Lluís Illa, del Centre Fraternal de Palafrugell, Marià Júdez, i de l’Esbart Marboleny de Les Preses, Jordi Fosas, així com diversos representants del mon associatiu cultural català.

L’Espai A s’inicia el proper dissabte 14 de gener, a les 21h., amb la actuació de la Coral Canigó, sota la direcció artística de Xavier Solà, a la Catequística de Figueres (Rector Arolas, 4). Aquest espectacle és el primer de la programació que s’emmarca en l’Espai A.

En total hi participaran 16 teatres que programaran al voltant de 50 espectacles La primera temporada tindrà lloc entre gener i maig de 2012 i es preveu que es pugui arribar als 50.000 espectadors.

Per més informació, consulta la pàgina web de l’Espai A

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa