Tornaveu
Els Esbarts Dansaires homenatgen la trajectòria de Jordi Núñez

Una trajectòria que l’Agrupament d’Esbarts Dansaires vol fer valdre amb un homenatge de to festiu. I és que en Jordi no només ha dirigit cobles, sinó que ha arranjat i instrumentat moltes danses, també ha composat algunes músiques per ser ballades pels esbarts. Marina, Les Gitanes de Rubí, el Mortitxol, el ball pla d’Alinyà, són només alguns dels exemples. Sis dècades al servei dels esbarts que ara mereixen un reconeixement. Serà el pròxim 11 de juny a les 18 h al Parc del Clot de Barcelona.

Setze esbarts i nou danses

En aquesta festa, setze esbarts ballaran nou de les danses instrumentades pel mestre Jordi Núñez. I després de la ballada, l’Agrupament ha organitzat un sopar de germanor, amb l’acompanyament de la Cobleta de la Copeta, amb en Marçal Ramon. Per participar en el sopar cal inscriure’s en aquest formulari i abonar deu euros abans del 31 de maig.

En una entrevista a Tornaveu, Jordi Núñez feia una crida al jovent perquè es posin al capdavant dels esbarts per tal de garantir el seu futur: “Falten directors coreogràfics perquè, any rere any, en perdem, i això sap molt de greu. Sovint, des de l’Agrupament, veiem com molts esbarts trontollen per aquest fet ja que, ara per ara, no hi ha un relleu generacional que ho supleixi. Malauradament, quan falla la persona que és al peu del canó, costa continuar endavant, perquè no hi ha coreògrafs. Aquí és on prenen especial volada els seminaris que programem”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa