Tornaveu
El Teatre de Sarrià acomiadarà l’Any Manuel Cubeles

Més enllà de commemoracions, però, l’Any Manuel Cubeles ja servit per consolidar el seu llegat cultural -amb especial atenció en l’àmbit de la dansa catalana- i projectar-lo cap a les noves generacions. I és per això justament que l’acte de cloenda donarà un protagonisme especial a la dansa tradicional: La Gala, Ball de Pastera, L’Aiguarròs, fragments de La Moixiganga de Lleida, entre altres. Hi participaran els esbarts dansaires que han presentat propostes basades en l’aportació de Cubeles a la dansa tradicional catalana: Maragall, Sant Martí, Manresà, Rubí i Marboleny. Es comptarà també amb la col·laboració especial de l’Esbart Sarrià, fundat i dirigit pel mateix Manuel Cubeles.

L’imaginari musical i literari de Manuel Cubeles hi serà present amb la participació de Lídia Pujol, Pau Figueras i Ester Cort. També hi haurà escenes teatrals que contextualitzaran moments importants de la seva vida. I finalment, unes corrandes de Jaume Arnella interpretades pel grup Betzuca posaran punt final a l’acte.

L’acte de cloenda de l’Any Cubeles és gratuït, però cal adquirir l’entrada gratuïta prèviament, a través del web del Teatre de Sarrià. També serà retransmès en directe pel canal de YouTube del Departament de Cultura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa