Tornaveu
El Festival MAC treu els artistes al carrer per la Mercè

Precisament els esbarts dansaires prenen un protagonisme important, amb el Palauet Albéniz com a centre de les actuacions. Aquest espai acollirà diverses actuacions, acompanyades, és clar, de la cobla. S’hi interpretaran contradanses i bolangeres, sardanes i balls de gitanes. Les danses estaran introduïdes per uns glosadors que improvisaran, tot cantant, les presentacions. Una combinació en què la tradició ballada i la cantada es barregen amb un element tan propi de l’art del nostre temps com és la improvisació.

Si durant el dia la dansa i els espectacles per a tots els públics ompliran els carrers, a la nit tot es transformarà per deixar pas a propostes relacionades amb la llum i la tecnologia. També destaca l’escenari del castell de Montjuïc, que es converteix en un circ pel qual desfilen equilibristes, malabaristes, pallassos, clowns amb molta poesia i molts artistes que fascinaran el públic amb les seves habilitats.

La festa més urbana pren com a escenari el parc de la Trinitat, un espai on es podran aprendre noves danses urbanes com a escenaris en els quals veure exhibicions de disciplines que van del dancehall al house dance. Els ritmes més actuals i els esports urbans més nous tenen també el seu espai en un parc en el qual et conviden a descobrir el teqball o el bàsquet freestyle.

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm recrearà una proposta per a tots els públics que recorda a les atraccions de fira d’altres temps. Finalment, a la llera del riu Besòs s’hi podran veure atraccions singulars amb aire vintage sobre circ, tallers de dansa i de música.

Podeu consultar el programa fent clic aquí.

Podeu consultar el programa de les actuacions dels esbarts, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa