Tornaveu
Ball per a tothom, a la Casa dels Entremesos

No hi ha excuses. Aprendre a ballar sardanes està a l’abast de tothom, grans i petits, amb més o menys destresa. Només calen ganes de passar-s’ho bé i d’aprendre. Amb aquesta filosofia funciona l’Aula de Sardanes de la Casa dels Entremesos de Barcelona, que gestiona la colla sardanista Iris, una de les colles més significades del sardanisme, especialitzada en el vessant pedagògic d’aquest ball. La seva experiència la posa al servei de tothom qui vulgui participar als cursos de l’Aula de Sardanes, en què s’ofereix una formació teòrica i pràctica adreçada a tots els nivells i edats.

Si voleu aprendre a ballar sardanes, els cursos a La Casa dels Entremesos ja estan a punt per al nou curs. Es duran a terme tots els dissabtes no festius de setembre a desembre, i de gener a juny, entre les 12h i les 13.30h. Els organitzadors del curs remarquen que l’ensenyament deductiu del repartiment de la sardana, porta al seu aprenentatge amb amenitat i eficàcia i permet l’ensenyament conjunt de pares i fills, en benefici de la cohesió i relació familiar.

Per altra banda, també us podeu apuntar als cursos de balls dels divendres, a càrrec de l’Esbart Català de Dansaires. En aquest cas, l’horari és tots els divendres d’octubre a desembre, i de gener a junt, de 20.00h a 21h, amb nivell d’iniciació per a adults.

Si voleu més informació sobre aquests cursos, us podeu posar en contacte amb La Casa dels Entremesos, Plaça Beates, 2, Barcelona, 93 268 35 31.

Podeu entrar al web, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa