Tornaveu
Tot a punt pel 15è Diabòlic de Vilafranca

L’acte, ja consolidat en el calendari festiu de la ciutat de Vilfranca, té l’objectiu de difondre els diferents elements culturals del món del foc dels Països Catalans, convidant colles de diables i una bèstia de foc.

En aquesta ocasió, els convidats seran el Drac de Vilafranca, els Dimonis d’Alaró, el Ball de Diables de Vila-Seca, el Ball de Diables de Sitges Colla Vella i el Ball de Diables de Sant Quintí de Mediona. El Ball de Diables de Vilafranca serà l’encarregat de liderar la vetllada.

La plaça de la Vila serà el punt d’inici de la cercavila, que començarà a les nou del vespre i s’allargarà fins a mitjanit. El recorregut, que vol rememorar el primer Diabòlic, finalitzarà a la plaça Jaume I. El punt final de la vetllada el posarà la banda Sidral Brass Band a la zona esportiva, on també actuaran Blú Versions i John Jacobsen. A més, també hi haurà habilitada una zona per a poder menjar i beure. Prèviament a la celebració del Diabòlic, el 23 d’abril al matí el Parc del Tívoli acollirà actes com ‘El Vermut Diabòlic 2023‘ o ‘El Teu Diabòlic‘, una activitat pensada per a infants i joves d’entre 6 i 16 anys on tindran l’oportunitat de fer de diables. Les places són limitades i caldrà formalitzar la inscripció a través d’un formulari per participar-hi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa