Tornaveu
Picamoixons presenta el Concurs Nacional d’Enceses

El 10 de març serà una jornada molt important per a la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya (FDDC). És el dia escollit per a la celebració del 1è Concurs Nacional d’Enceses. Onze colles de diables d’arreu del país competiran a Picamoixons (Alt Camp) en una doble ronda de competició per obtenir el reconeixement del jurat.

La presentació del concurs, dimarts 13 de febrer al Local Social de Picamoixons (11:30h), comptarà amb l’assistència dels senyors Francesc Rull, Jordi Agràs i Pep Enric Martí, alcalde de Picamoixons, Director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona i president de la FDDC respectivament. La cita, oberta a tots els mitjans de comunicació, també comptarà amb la participació de nou colles de diables, que amenitzaran la jornada fent una encesa conjunta.

El Concurs Nacional d’Enceses compta amb la col·laboració de les principals pirotècnies catalanes i l’asseguradora Arç Cooperativa.

Nova web de la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya

La nova plataforma web, que incorpora importants millores estètiques,. Els aficionats al foc podran consultar l’agenda d’actuacions i les notícies d’actualitat de les colles de diables associades a la FDDC. Aquestes, que veuran recollides les seves dades de contacte en un directori públic, hi trobaran múltiples documents de consulta: assegurances, decrets legislatius, dades d’interès de la federació, requisits per fer concurs de formació, etcètera. Per aquelles colles de diables que encara no estan associades a la FDDC, la web també oferirà la possibilitar-se de donar-se d’alta telemàticament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa