Tornaveu
Més de 1.000 diables es reuniran a Cervera en la Trobada Nacional de Balls de Diables

Les noves generacions són el futur de qualsevol expressió folklòrica. Conscient d’aquesta realitat, la Trobada Nacional donarà un gran protagonisme als diables més menuts. Així, el programa començarà amb una cercavila de foc (18:15h) i una Mostra de Balls Parlats infantils (19:00h), que tindran lloc al casc antic i a la Plaça de la Universitat respectivament.

Seran els preludis de la gran actuació de la jornada, una cercavila de foc que comptarà amb el concurs de vint colles dels següents municipis: Vilanova i la Geltrú, Igualada, Santa Coloma de Queralt, Alforja, Valls, el Vendrell, Vila-seca, Sant Quintí de Mediona, Torredembarra, Esplugues de Llobregat, Tarragona, Sitges, Reus, Sant Pere de Ribes, L’Arboç, La Llacuna, Vilafranca del Penedès, La Ràpita del Penedès, Riera de Gaià.

La participació de totes elles convertirà la Trobada cerverina, que coincideix amb el 25è aniversari del Ball de Diables de Cervera, els Carranquers, en la més important que s’haurà celebrat en els terres de Ponent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa