Tornaveu
Acord de la FDDC amb les pirotècnies i Arç Cooperativa per impulsar el Concurs Nacional d’Enceses

Ja es comencen a conèixer les primeres novetats del 1r Concurs Nacional d’Enceses de Catalunya, organitzat per la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya (FDDC) a Picamoixons (Alt Camp) el 10 de març. Les colles de diables que desitgin participar-hi poden presentar la seva candidatura fins al 13 de desembre presentant la fulla d’inscripció i la documentació necessària a [email protected]

La FDDC ha arribat a un acord de col·laboració amb les quatre principals pirotècnies catalanes: Pirotècnia Catalana, Focs Artificials Estalella, Pirotècnia Igual i Pirotècnia Tomàs. Mitjançant aquest acord, les pirotècnies es comprometen a cedir part del material pirotècnic del concurs. Les colles participants també podran sol·licitar el seu assessorament en la preparació de les enceses, així com en la implementació de les mesures de seguretat necessàries.

Per altra banda, ARÇ Cooperativa es farà càrrec de la pòlissa d’assegurança del Concurs Nacional d’Enceses, que comptarà amb un capital assegurat de 1.200.000€. Una col·laboració imprescindible per garantir el correcte funcionament del concurs.

El Concurs Nacional d’Enceses constarà de dues rondes. En la primera, les colles participants podran disposar de tot el material que considerin oportú per realitzar l’encesa. Unes facilitats que no tindran en la segona intervenció, en què hauran d’improvisar un espectacle amb el material lliurat per les pirotècnies a l’organització.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa