Tornaveu
Moments de solidaritat, el vídeo viral de la Coordinadora Internacional de Catifaires d’Art Efímer
“Un projecte inèdit i innovador en l’àmbit de l’art catifaire”. Així defineix Vicenta Pallarès el vídeo Moments de solidaritat, impulsat per la comissió de projectes de la Coordinadora Internacional de Catifes d’Art Efímer (CIDAE), i que gairebé ha assolit les 25.000 visites a les xarxes socials. La presidenta de la Federació Catalana d’Entitats Catifaires (FCEC) i la CIDAE destaca que “per primera vegada s’ha aconseguit que el catifaire sigui feliç, augmentar la seva autoestima, que vegi que s’envia un missatge comú al món”.

Amb el lema Allunyats, però units de cor, el vídeo s’emmarca en la campanya Queda’t a casa, i de fet està dedicat a les famílies que han perdut un ésser estimat, a les persones que han estat encomanades per la COVID-19, als professionals que treballen en serveis essencials per la comunitat i a tots els catifaires d’arreu del món. Un missatge de germanor i solidaritat que ha comptat amb la participació de cent catifaires internacionals, un gruix important dels quals no han estat artistes professionals.

La Federació Catalana d’Entitats Catifaires ha col·laborat en la iniciativa amb la confecció de trenta catifes, elaborades per les següents entitats: Associació Estores del Raval (14), Associació Acció Cívica Calderina (5), Associació Cultural i Tradició de Ripollet (3), Associació Estores del Raval de Blanes (3), El Casal Cultural de Mollet del Vallès (2), Associació Cultural Corpus La Garriga (1), Associació Catifaires d’Arbúcies (1) i el Foment de Sitges (1).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa