Tornaveu
Més de vuit mil clavells llueixen en una catifa de la Sagrada Família inspirada en una punta de coixí

Uns 8000 clavells blancs, roses i grocs, 358 hores de feina i les mans destres de 70 catifaires d’una desena d’entitats catifaires de tot Catalunya. El resultat va ser l’enorme catifa titulada la Sagrada Família de Punta en Flor, que es va poder veure diumenge a les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona.

La catifa de flors, de 8 metres de base i 10 metres d’alçada, ha estat una col·laboració entre la Federació Catalana d’Entitats Catifaires i l’Associació Catalana de Puntaires, que va celebrar la seva 11a Trobada amb ocasió de les festes patronals de Barcelona.

L’obra, dissenyada per Joan Utset, s’emmiralla en una punta elaborada per Grabriell Grhomann, guanyadora del Concurs Internacional Gaudí de Puntes Contemporànies. En la catifa han participat catifaires pertanyents a l’Associació Acció Cívica Calderina de Caldes de Montbui, Associació de Catifaires d’Arbúcies, Estores del Raval de Blanes, Casal Cultural de Mollet, Foment de Sitges, Catifaires del Raval, Corpus de la Garriga, Cultura i Tradició de Ripollet i Catifaires de dalt de la Vila de Badalona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa