Tornaveu
La Federació Catalana de Catifaires enlluerna Carrión de los Condes

La Federació Catalana de Catifaires ha estat convidada el cap de setmana del 8 al 9 d’agost a la Mostra de Catifes de Flors, que s’ha dut a terme a Carrión de los Condes, a Palència.

22 catifaires procedents de Blanes, Sitges, Caldes de Montbui, de la Garriga, Badalona i d’Arbúcies han dut a terme l’espectacular catifa floral titulada com a Art, paisatge i cultura catalana. Dissenyada per Pepi Pagès per a fer-la realitat, els catifaires han treballat des de les 5 del matí fins a les 14:30h. “És una catifa molt difícil, ja que requereix una gran varietat de flors i de materials naturals per ressaltar bé cada figura (el rellotge de Dalí, les muntanyes de Montserrat, els sardanistes…”, comenta Vicenta Pallarès, presidenta de la Federació Catalana de Catifaires, que està satisfeta per una obra que ha fet que “el públic de la Fira es pares a admirar-la i a comentar-la”.

A més, a la Mostra de Catifes de Flors de Carrión de los Condes els catifaires han dut a terme també la catifa Somnis de Gaudí, dissenyada per Joan Novell, president dels catifaires de Badalona, amb la col·laboració d’una delegació de catifaires sicilians, de Noto, on recentment els catifaires catalans van ser convidats a la Infiorata, una mostra d’art floral.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lluís a agost 28, 2015 | 11:17
    Lluís agost 28, 2015 | 11:17
    Impressionants catifes, molt bona feina. Llàstima lo de FederacióN, si haguéssim sigut francesos segur que posarien fédération o els italians no hagueren tingut cap problema en posar federazione. Encara tenim moooolta feina de desprogramació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa