Tornaveu
Els catifaires catalans participaran en la 11a Trobada de Puntaires de Santa Eulàlia
Cada vegada són més els col·lectius de cultura popular que decideixen unir esforços en projectes compartits. Aquest cap de setmana, la celebració de la 11a Trobada de Puntaires de Santa Eulàlia ens brindarà una una nova mostra. Membres de la Federació Catalana d’Entitats Catifaires (FEDECAT) hi participaran amb la creació de la catifa La Sagrada Família de Punta en Flor, que s’elaborarà el diumenge 10 de febrer al Portal de l’Àngel -alçada carrer Condal- entre les cinc del matí i la una del migdia.

Joan Utset s’ha responsabilitzat del disseny gràfic de la catifa, que tindrà 8 metres d’amplada i 10 metres de llargada. L’obra s’emmiralla en una punta elaborada per Gabriel Grohmann, guanyadora del Concurs Gaudí de Puntes Contemporànies. Qui vulgui veure com es preparen les flors per a elaborar la catifa podrà apropar-se, dissabte 9 a la tarda, al Palau de la Virreina.

Aquesta no serà la primera col·laboració entre la FCEC i l’Associació Catalana de Puntaires, organitzadora de la Trobada. En el marc del projecte “Unint esforços creixem”, els catifaires catalans ja van participar en la 31a edició de la Diada de la Puntaire de Catalunya, celebrada a Arboç el 20 de maig de 2018.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gabriele Grohmann a març 12, 2019 | 19:32
    Gabriele Grohmann març 12, 2019 | 19:32
    L'obra, dissenyada per Joan Utset, s’emmiralla en una punta elaborada per Grabriell Grhomann, guanyadora del Concurs Internacional Gaudí de Puntes Contemporànies. danke, Gruß aus Berlin

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa