Tornaveu
Santa Eulàlia: unes festes molt especials pels Falcons de Barcelona

Totes les colles de Cultura Popular tenen en el seu calendari alguna actuació especial, per algun o altre motiu. Els Falcons de Barcelona li tenen una especial devoció a les Festes de Sta. Eulàlia.

Aquesta simpatia no els hi ve únicament per ser considerada per molts la Festa Major d’hivern, sinó perquè a les festes de Sta. Eulàlia de l’any 2003, en concret el 15 de febrer, la colla falconera barcelonina es va presentar oficialment a la ciutat convertint-se, en aquell moment, en la setena colla de Falcons existent al nostre país.

Per aquest motiu i malgrat ser unes festes que arriben quan els Falcons de Barcelona fa poc que comencen la temporada, sempre volen oferir a la capital grans figures que demostrin com la colla creixe any rere any i com ha millorat durant aquests 13 anys d’història.

Enguany, l’actuació falconera serà el mateix dia de Sta. Eulàlia, el divendres 12 de febrer. Actuant en solitari, començaran amb una breu actuació a Pl. Nova per posteriorment, dirigir-se en cercavila fins a Pl. Sant Jaume, on faran l’actuació de lluïment a les 11h. No us la podeu perdre!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa