Tornaveu
Les Cases de la Festa de Barcelona celebren la reobertura amb un cicle d’espectacles

La música carregada de poesia de la jove compositora barcelonina Raquel Lúa, el 1 d’octubre, i les cançons reivindicatives i festives del veterà cantautor Cesc Freixes, un dia després, van inaugurar la setmana passada el cicle De prop impulsat per l’ICUB de l’Ajuntament de Barcelona conjuntament amb la Cases de la Festa. És tracta una vintena de concerts entre els mesos d’octubre a desembre, a càrrec d’artistes emergents i consolidats i d’estils diversos, com són (a banda dels mencionats Lúa i Freixes), Corrandes són corrandes, Jaume Barri i Valentí Maymó. També hi haurà altres propostes, com Poema de Nadal, una relectura del clàssic nadalenc de Josep Maria de Sagarra, amb Bubulina Teatre, i Òpera amb tu, un original muntatge que busca apropar la lírica i el cant operístic a tothom.

El cicle recorrerà nou Cases de la Festa barcelonines per tal de portar la música als barris: Can Musons, el Centre Cultural Albareda, Can Galta Cremat (Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu), La Casa dels Entremesos, La Casa de la Sardana, La Lira, La Sarrianenca (Teatre de Sarrià), La Torre de la Sagrera i La Violeta de Gràcia. Amb aquests espectacles, a més, es vol convidar al veïnat a conèixer aquests espais, que són seus de moltes entitats de cultura popular i que funcionen com a eixos vertebradors de la vida als barris.

La majoria d’activitats funcionaran amb el mètode de la taquilla inversa, però hi ha algun cas especial, com el de Can Musons, en què us demanaran l’aportació d’un mínim de dos quilos de menjar per al Rebost Solidari de Gràcia. Els espectacles es faran amb les mesures de seguretat sanitària, com ara la reserva prèvia d’entrades.

Consulteu tota la programació en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa