Tornaveu
La tecnologia, una més de la colla dels Falcons de Vallbona d’Anoia

Si teniu previst d’assistir a la XV Trobada Nacional de Falcons de Catalunya, que tindrà lloc el proper 14 de maig a Vallbona d’Anoia, no us deixeu el mòbil a casa. Serà imprescindible per estar totalment connectats i tenir tota la informació necessària per gaudir d’aquesta diada. I és que gràcies a una aplicació per a dispositius mòbils creada pels Falcons de Vallbona d’Anoia i la Federació de Colles de Falcons de Catalunya amb motiu de la XV Trobada Nacional de Falcons de Catalunya, FALCONS CAT, no hi haurà excuses per perdre’s cap detall. L’aplicació, disponible per a dispositius IOS, ANDROID i HTML 5, “oferirà informació relativa a la Trobada, Vídeos de les colles promocionant el dia, els horaris i la localització de l’esdeveniment, així com el recorregut que faran les colles, a més d’una mica d’història de les trobades de falcons, passant pels últims cartells de les trobades anteriors i les fotos de les 4 últimes trobades”, explica a Tornaveu l’Andrés Díaz, dels Falcons de Vallbona d’Anoia.

Però l’App (abreviatura per anomenar les aplicacions de mòbils) també ofereix informació relativa a les colles participants, dades de localització, telèfons de contacte, així com fotos d’actuacions anteriors de les colles, vídeos i les seves pàgines web i xarxes socials. No hi falta tampoc un calendari d’actuacions confirmades de les colles de falcons que formen part de la Federació.

I encara més, “hi ha un xat, un mur on tothom, sigui de colles de falcons o no, pot penjar comentaris i fotos respecte a Falcons per obtenir una difusió més ràpida i a l’instant de tot allò que passa a la trobada”, afegeix l’Andrés.

Amb aquesta App els Falcons de Vallbona i la Federació de colles de Falcons de Catalunya volen “donar més difusió al món falconer i a la cultura popular catalana”. Aquesta App no quedarà anul·lada després de la XV Trobada de Falcons de Catalunya, sinó que es redissenyarà i continuarà funcionant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa