Tornaveu
“La represa”, estrena de la segona temporada d’Obrint Plaça

En el primer lliurament, titulat “La represa”, s’explica com els castellers van adaptar-se al context pandèmic per poder mantenir l’activitat. Per fer-ho, es recull el testimoni dels Moixiganguers d’Igualada, que comparteixen les mesures que van prendre per minimitzar l’impacte negatiu de les restriccions: organitzar trobades virtuals per mantenir l’esperit de grup, la represa progressiva dels assajos en grups reduïts i el compliment de les mesures higièniques.

Arran de la crisi sanitària, i l’aturada forçosa de l’activitat castellera durant un any i mig, l’episodi també es pregunta com afrontar els sotracs bruscos i inesperats. És el cas de l’Albert Adrià, que es va veure obligat a tancar tots els restaurants que gestionada per culpa del confinament; el xef revela com la crisi de la covid-19 l’ha empès a reinventar-se i adquirir nous coneixements.

“La represa” dedica els darrers minuts a explicar la història colpidora de la Cristina Cervera. En néixer la seva filla, una malaltia molt minoritària la va fer estar tres setmanes en coma. Quan va recuperar la consciència, havia perdut completament la seva autonomia, així que va haver d’aprendre parlar, escriure, llegir i recuperar la mobilitat de nou.

Podeu veure tots els episodis de la primera temporada en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa