Tornaveu
Els Verds carreguen el primer castell de 10 des de la pandèmia

Era difícil que la diada comencés de millor manera, amb el 3d10 amb folre i manilles carregat per la colla local, la primera construcció de deu des del retorn dels castellers a plaça. Demostració de força dels vilafranquins a un mes del Concurs de Tarragona. Els Verds han completat una actuació molt meritòria amb l’alçament de dos altres castells de gamma extra -el 5 de 9 amb folre i la torre de 9 amb folre i manilles- i el pilar de 8fm.

Les dues colles vallenques han apostat amb èxit per descarregar el 3 i el 4 de 9 amb folre. A Vilafranca, els de la camisa rosada també s’han apuntat una construcció d’alta puntuació -la torre de vuit- i han tancat la seva actuació amb un pilar de 7 amb folre.

Per la Joves, Sant Fèlix 2022 pot haver estat un moment d’inflexió a la temporada. Un pas per endavant per la colla, que per primera vegada aquest 2022 ha aconseguit descarregar dos castells de gamma extra -l’esmentat 4d9f i el 5d9f—. Els vallencs han fet pinya just després de carregar el pilar de 8 amb folre i manilles.

Els Minyons de Terrassa, absents en la darrera diada castellera de Sant Fèlix (2019), també han descarregat el 3 i el 4 de 9 amb folre. Els terrassencs han completat la seva actuació amb un solvent 5 de 8 net i l’alçament del vano de 5 en la ronda de pilars.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa