Tornaveu
Els Falcons de Barcelona llueixen les seves figures a Bèlgica

Els Falcons de Barcelona han participat el cap de setmana del 24 al 26 de juliol en la 40ª edició del festival Sfinks a la població de Boechout, Bèlgica. Aquest festival conegut per l’oferta musical per a totes les edats, es concep com una construcció de ponts entre les diferents cultures que hi participen.

En aquesta barreja de cultures les figures dels Falcons de Barcelona han estat un dels protagonistes en el terreny del festival. Amb varies actuacions durant els tres dies, aquesta colla de falcons ha pogut oferir una exhibició de grans figures humanes de les quals podem destacar: la pira 5×5, les dues pires 5×4 simultànies, el vol de 5 acompanyat per vols de 4, les piràmides de 4, l’avet de 8 i l’escala de nou. Assolint d’aquesta manera, la millor actuació dels Falcons de Barcelona en l’àmbit internacional.

Els Falcons de Barcelona fan una valoració molt positiva de la seva participació en el festival, tant per l’ambient festiu i el bon tracte rebut per part de l’organització, així com també per l’altíssim nivell de figures portades a terme a l’estranger.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa