Tornaveu
Els Falcons de Barcelona celebren els 15 anys a La Casa dels Entremesos

Diferents membres dels Falcons de Barcelona trencaran el gel de la presentació participant en una taula rodona, on de ben segur que es recordaran anècdotes i records de la colla. Els primers assajos a l’Escola Tècnica i Professional del Clot, el trasllat als dos locals actuals–Escola Pere Vila i la mateixa Casa dels Entremesos—, els viatges arreu d’Europa (Euskadi, Polònia, Romania, França, Bèlgica i Itàlia), i probablement més important, el creixement que s’ha viscut en el nombre de practicants i en la qualitat de les figures assolides.

A continuació es presentarà el conte Falcons de Barcelona, finançat gràcies a la plataforma de micromecenatge Edita.cat. Els autors Marta Alonso (text) i JuanolO (il·lustracions) explicaran les interioritats d’una publicació adreçada a un públic infantil. El president de Falcons de Barcelona Samuel Sotil exposarà els objectius de la publicació, impulsada amb l’objectiu que els més petits aprenguin a identificar les figures i les formacions de les colles de falcons. En representació d’El Cep i la Nansa, editorial que s’ha responsabilitzat de l’edició del llibre, també intervindrà l’editor Xavier Arola.

Com a cloenda de l’acte es projectarà el documental 15 anys, realitzat per Olga Gómez i Jordi Lavandeira, que resumeix breument l’evolució de la colla des de la seva constitució

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa