Tornaveu
El Falcons de Barcelona guanyen el concurs fotogràfic del Som Cultura

La fotografia Esclat d’alegria, presentada pels Falcons de Barcelona, és la imatge que més vots a rebut amb un total de 152 vots, dels quals 107 han estat presencials.

Amb el número 31, la imatge d’unes noies membres de la colla dels Falcons de Barcelona celebrant la descàrrega d’una construcció s’ha endut el premi al concurs #LaRauxaDelPaís.

A més d’actuacions, tallers, presentacions, debats, entre d’altres, el Som Cultura Popular, la Mostra del Patrimoni Cultural Immaterial, que s’ha dut a terme del 21 al 24 de gener al recinte de la Fabra i Coats, ha proposat el concurs #LaRauxaDelPaís, en el quan han entrat a concurs 52 fotografies pertanyents a associacions i entitats tan diferents com els Castellers del Poble-Sec, l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi, la Confederació Sardanista de Catalunya, La Federació d’Entitats Catifaires de Catalunya, així com de centres culturals com l’Orfeó Martinenc.

El recompte dels vots s’ha dut a terme de dues maneres: d’una banda, el recompte de butlletes dipositades a una urna, als peus del gran mural que exhibia totes les fotografies a concurs, situat al costat del bar, dins La Fàbrica de Creació; i, de l’altra, comptabilitzant les votacions via twitter (escrivint #LaRauxaDelPaís seguit del número amb que la fotografia competia i que apareixia al mural) des de l’inici del Som Cultura Popular, dijous a les 18h, fins diumenge 24 de gener a les 17h. Presencialment s’han obtingut 331 butlletes, i via la xarxa social de twitter, 152 vots, cosa que suma un total de 483 vots.

Fotografia guanyadora i finalistes

Esclat d’alegria, la fotografia guanyadora dels Falcons de Barcelona ha obtingut, 107 butlletes presencials i 45 vots de twitter, cosa que sumen els 152 vots que l’han fet guanyadora. En segon lloc ha quedat la foto Els giravolts dels gegants de Josep Lluís Badal, de l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi, amb 103 vots (51 butlletes i 52 per la xarxa social). El tercer lloc l’ocupa Nova generació d’Enric Manonelles “Linnuit”, de l’Orfeó Martinenc, amb 18 butlletes presencials i 23 vots via twitter.

El premi per a la fotografia guanyadora, Esclat d’alegria, és col·lectiu per a tota l’entitat, i consistirà en 100 puzzles de tamany 18 x 24 cm que reproduiran la fotografia.

Des de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català, com a organitzadors del concurs, #LaRauxaDelPaís agraïm a tots els participants el seu compromís i qualitat de les fotografies i valorem molt positivament l’interès despertat entre el públic del Som Cultura Popular que ha votat les imatges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa