Tornaveu
Cercavila i actuacions de lluïment per la Diada dels falcons de Barcelona

Els Falcons de Barcelona celebraren la seva tradicional Diada el diumenge 25 d’octubre. Aquest any els acompanyarà l’Associació de Festes de la Plaça Nova, que portarà les bèsties de la Víbria i l’Arpella; l’Esbart Català de Dansaires, que oferirà una mostra dels seus balls tradicionals; els Falcons de Vilafranca com a colla de falcons convidada, i el grup de gralles Trinigrallaos, que repeteix un any més.

El dia s’iniciarà a les 8h amb l’acte de matinades. Els grallers i tabalers de diferents colles de la ciutat es reuniran a la Casa dels Entremesos i iniciaran una cercavila fins a arribar al fossar de les moreres i es tornarà altre cop al punt de sortida, tot seguint un itinerari marcat. D’aquesta manera s’anirà despertant al veïnat amb el tradicional Toc de Matinades i escalfant motors per la posterior cercavila i actuació principal.

A les 10:30 començarà la cercavila pels carrers del Casc Antic. L’inici serà a la plaça Ramon Berenguer, on es reuniran totes les colles i es continuarà pel Carrer Llibreteria, Plaça St. Jaume, Carrer Jaume I, Carrer Argenteria, Plaça Sta Maria i finalment davant del Born. Les actuacions finals de les colles participants en aquest acte es realitzaran davant del mercat del Born al voltant de les 13h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa