Tornaveu
Un espectacle de cant coral que uneix jazz i dansa

La Coral de l’Agrupació Musica Cerdanyola del Vallès (AMCV) acollirà el proper 9 d’abril de 2016, a les 19:00 a Teatre Ateneu de Cerdanyola del Vallès, a la Coral d’Ullastrell i a la coral Veus Cor de Músic de Castelldefels per fer una actuació conjunta, sota la direcció de Manel Cubeles, de marcat caràcter nord-americà. En l’agitada primera meitat del segle XX, Richard Rodgers, George Gershwin, Leonard Bernstein, Cole Porter, Irving Berlin i d’altres autors van establir un nou gènere al centre de Manhattan: l’era primerenca dels musicals de Broadway, un estil que l’AMCV ja va explorar en el darrer concert d’estiu al Castell de Sant Marçal.

La primera part del concert girarà al voltant d’aquest so especial dels musicals de la vella escola, amb una selecció de cançons escrites entre 1930 i 1970. A la segona part, les formacions participants cantaran una ‘Missa brevis’: A Little Jazz Mass, de Bob Chilcott. És una composició en què les influències jazz passen a primer pla gràcies en bona part al caràcter essencial d’un combo instrumental a base de piano, baix i bateria.

També formaran part de l’espectacle els ballarins de Steps, un grup de dansa integrat per sis ballarins, tres noies i tres nois, que també pertanyen a d’altres companyies com Pressplay o All that Clap. Tenen un gran bagatge als escenaris gràcies a la seva participació en diversos esdeveniments i competicions. Van fer la seva formació a l’Escola Coco Comín, on van adquirir un gran coneixement en jazz, ballet, claqué, hip-hop i jazz modern.

El conjunt del cant coral, els ballarins d’Steps i l’acompanyament dels músics de l’Agrupació Musical Cerdanyola del Vallès oferirà un espectacle d’alt nivell que combinarà la tradició amb la modernitat. Les portes del teatre s’obriran 20 minuts abans que comenci el concert, que té un preu de 3 euros. Les entrades ja es poden adquirir anticipadament al taulell de al Teatre Ateneu de Cerdanyola del vallès (Carrer Indústria 38 – 40, Cerdanyola del Vallès).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa