Tornaveu
Tastets de corals infantils arreu de Catalunya

Els tastets corals s’organitzen en colles d’infants i adolescents que, tutelats per una persona adulta, escullen una persona, parella o família a l’atzar amb la que es creuen pel carrers i encerclant-los els hi canten una nadala. “La víctima” complimentada amb el tastet coral és convidada tant a cantar amb la coral com a compartir a les xarxes socials aquest moment publicant una foto acompanyada de la coral amb el hastag #CoralsInfantilsCat que li dona dret a participar en el sorteig de dues entrades pel Pont de cançons a L’Auditori de Barcelona el 17 de maig de 2014. Aquestes accions coincideixen amb els dies de més afluència als carrers més cèntrics i de concentració comercial durant la campanya de Nadal per atreure l’interès ciutadà cap al cant coral.

Hi participen corals com els Brins de Camprodon, Claudefaula de Girona, L’oriola de Sant Vicenç de Montalt, l’Escola de Música de Tremp, Verdaguer i Brins de Ponts, Cors Alegres de Valls, El Molinet de Molins de Rei i Coloraines, El Virolet, L’Esquitx i l’Espurna de Barcelona.

La iniciativa ha captat l’atenció de diferents televisions: Telenoticies migdia de TV3, L’Informatiu Cap de Setmana de TVE Catalunya, L’informatiu de BTV, 8 al Dia Cap de setmana de 8TV.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa