Tornaveu
Obertes les inscripcions al 58è Festival Internacional de Cant Coral

Celebrat des de 1964, el Festival Internacional de Cant Coral és una de les propostes estiuenques més ambicioses de la cultura popular barcelonina. La Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC) contempla dues modalitats d’inscripció: individual -a través del formulari habilitat per l’organització- o bé com a coral—en aquest cas, enviant un correu a [email protected]. En els dos casos, el termini d’inscripció acaba el 31 de març.

Del 3 al 7 de juliol, la Residència Salesiana Martí Codolar (avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer, 15) acollirà els tres tallers proposats per l’organització, impartits per directors professionals. Elisenda Carrasco conduirà la sessió “Els colors del cor”, adreçada a cors infantils i juvenils (taller A); la formació de Jordi Casals estarà dedicada a la Missa en DoM de Beethoven (taller B); finalment, Sergi Cuenca traslladarà la seva experiència com a director musical (taller C). En el formulari, s’han de fer constar dos tallers per ordre de preferència.

La FCEC es reserva el dret a denegar les inscripcions -70 € per associats, 85 € pels qui no ho són – o canviar els cantaires de taller si es considera que el seu nivell no és suficient. Els alumnes finalment inscrits a les sessions podran participar en el concert de cloenda al Palau la Música (8 de juliol).

Els cors que s’inscriguin al Festival Internacional de Cant Coral tindran l’oportunitat d’actuar a l’església de Santa Maria del Pi amb les corals participants.

El Festival Internacional de Cant Coral se celebra durant la Setmana Internacional del Cant Coral, i ho fa en el marc de la Choral Festival Network, una xarxa de festivals sense ànim de lucre que treballa per la difusió del cant coral a tot el món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa