Tornaveu
Un dels millors cors infantils d’Europa aterra a Barcelona

El diumenge 11 de juny, a les 12 h, Catalunya podrà gaudir d’un dels millors cors infantils d’Europa, perquè el talent i la força escènica del cor VEUS-Cor Infantil Amics de la Unió pujarà a l’escenari de la sala simfònica de L’Auditori de Barcelona. El concert, organitzat pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, vol ser un reconeixement a la trajectòria d’aquest cor infantil de Granollers nascut el 1996 i dirigit des d’aleshores per Josep Vila Jover, un cor de veus blanques que ha destacat per la qualitat, l’eclecticisme i la singularitat de les seves produccions.

Premiat en nombrosos festivals internacionals, com el primer premi al 47è Certamen Coral de Tolosa l’any 2015 o la Silver Rose Bowl del concurs de la UER Let the Peoples Sing! el 2013, el cor VEUS participa regularment en les temporades del Gran Teatre del Liceu i dels principals auditoris del país. En l’àmbit internacional, ha estat convidat a prestigiosos festivals de Japó, Xina, Suïssa, Estat Units o França, i cal destacar la seva participació en el Via Aeterna – Festival de Musique du Mont Saint-Michel i en la programació estable de la Phillarmonie de Luxemburg.

Pots comprar les entrades fent clic aquí

Formació ‘Els secrets de VEUS’

Complementant el concert de VEUS a L’Auditori de Barcelona, el SCIC proposta la formació Els secrets de VEUS, que ens permetrà entrar a l’assaig d’un dels millors cors infantils d’Europa per descobrir-ne els secrets. La sessió de formació tindrà format d’assaig obert, durant el qual podrem veure treballar Josep Vila Jover amb el cor VEUS, conèixer els detalls i característiques de la seva dinàmica de treball, i fer-los preguntes. La inscripció a la formació, a més a més, inclou l’entrada al concert i la possibilitat d’accedir a la prova de so, que se celebrarà a la Sala 1 de L’Auditori el mateix diumenge 11 de juny a les 10 h. Us hi podeu inscriure fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa