Tornaveu
IV Trobada d’Experts en Cant Coral de la Mediterrània

En aquest ocasió, es tractarà d’«El cant coral i els joves i el cant coral i la comunicació». Per això, aquesta trobada és interessant per a directors de cors en general, però especialment de cors joves, cors universitaris o cors de centres educatius; per a professors de música de secundària o professors de cant coral de conservatoris i escoles de música; i per a responsables de comunicació o de butlletins i revistes d’entitats corals.

L’objectiu principal és identificar els interlocutors dels diferents països de la Mediterrània i dibuixar un mapa sobre la situació del cant coral en aquest països. Per aquesta raó, cada edició ha estat dedicada a un tipus de cor diferent (cors infantils, cors de veus iguals, cors d’homes, cors mixtos, etc) i a qüestions comunes (formació de directors, composició, edició i enregistrament, etc.).

El segon objectiu és crear una plataforma de difusió de les activitats i les iniciatives corals de tota la regió mediterrània. Finalment, però no per això menys important, la trobada és el marc ideal per al naixement i l’impuls de nous projectes corals així com de creació de treball en xarxa per a projectes d’abast internacional. És fruit d’aquesta línia de treball la Conferència sobre Música Religiosa de la Mediterrània, que tindrà lloc a Grècia els propers 7, 8 i 9 d’octubre del 2011. La idea d’aquesta conferència va néixer en una edició passada d’aquestes trobades d’experts.

A més a més, s’aprofita la cita per a fer reunions de treball i de coordinació de projectes internacionals com la Conferència de Grècia o la Mediterranean Voices Conference, que tindrà lloc a Catalunya el 2013.

Tothom és benvingut a la Trobada. S’hi pot assistir i escoltar les ponències i les intervencions dels altres participants, intervenint, si es vol, en els debats. O bé es poden presentar propostes de ponència o comunicació sobre algun dels temes que s’hi tracten.

Per tal de facilitar la participació dels catalans, totes les sessions compten amb traducció simultània anglès-català i català-anglès. La inscripció és gratuïta i només cal enviar la butlleta d’inscripció que facilitem a [email protected]. També us n’adjuntem el programa.

Més informació: Martí Ferrer i Bosch, president del Moviment Coral Català [email protected] T. 93 319 67 28 www.mcc.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa