Tornaveu
Festa de celebració del centenari la S. C. H. La Esperanza

La Sociedad Coral Humorística la Esperanza del barri de la Barceloneta celebra dissabte 9 d’abril el seu centenari plena de vitalitat i per commemorar-ho n0han preparat una de grossa: una festa que comença a les 10.30h del matí i que acabarà ben entrada la nit, i que comptarà amb la participació de diverses colles de la cultura popular barcelonina.

Després de la concentració de les colles i estandarts a la plaça Poeta Boscà, a les 11h s’iniciarà un cercavila pels carrers de la Barceloneta amb els estandarts de les corals, la Colla de Gegants de la Barceloneta amb el Miquelet i els Falcons de Barcelona i les la banda de música i majorettes “Triangle de Sants”

Un dels moments més esperats de la jornada festiva es durà a terme a la 13h es durà a terme una exhibició dels Falcons de Barcelona i el ball del Miquelet. Tot seguit i després de l’entrega d’obsequis hi haurà una botifarrada popular i a les 17h una exhibició medieval, una xocolatada i una gimcana per als més menuts de la casa.

A la tarda hi haurà les actuacions de Samba do Barna (19h) i del DJ Jandro La Face (20h). Com no podia ser de cap altra manera, a les 21h s’acabarà la jornada amb un sopar de germanor.

L’acte, organitzat per la centenària Sociedad Coral Humorística La Esperanza, compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa