Tornaveu
Els Premis Josep Anselm Clavé del cant coral es traslladen a les xarxes
L’alerta sanitària va obligar a cancel·lar la gala de lliurament de la 2a edició dels Premis Josep Anselm Clavé del cant coral a Catalunya, que s’havia de celebrar el passat 14 de març al Born de Barcelona. Ara, la Federació de Cors de Clavé i el Moviment Coral Català, coorganitzadors d’aquests premis, s’han decidit a traslladar l’acte a les xarxes.

La gala es podrà seguir virtualment el dissabte a partir de les 18 hores, pel canal de YouTube del Moviment Coral Català i per les xarxes socials de la Federació de Cors de Clavé. La cerimònia estarà presentada per la cantaire i flautista Irene Recolons, i per lliurar els premis estaran els directors de cor Josep Vila Jover i Buia Reixac; la compositora Mariona Vila i el conseller a l’exili Lluís Puig Gordi, director del Programa per al desenvolupament de projectes culturals d’àmbit internacional. També participaran en l’acte el president de la Federació de Cors de Clavé, Bruno Nájera, i la presidenta del Moviment Coral Català, Mercè Cano.

A la gala es farà el lliurament dels nou premis atorgats pel jurat i 1 votat pel públic, que reconeixeran els millors treballs del panorama de la música coral a casa nostra.

La cerimònia comptarà a més amb les actuacions en directe del The Hanfris Quartet, del grup Tornaveus de polifonia tradicional catalana i d’una peça de caramelles enregistrada durant el confinament per la Societat Coral La Lira de Sant Cugat del Vallès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa